"Consumer Reviews on Companies, Products and Services"

USER REVIEWS (Webdizajn-s)

Web dizajn banja luka
Webdizajn-s March 31, 2023
Web dizajn Web dizajn Banja Luka je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu – također kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, te, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva … Dobra web dizajn agencija je ključni faktor za izgradnju snažne online prisutnosti vašeg brenda. Kao vodeći stručnjaci u polju web dizajna, dobra agencija će vam pružiti sveobuhvatnu uslugu - od kreiranja vizualnog identiteta vašeg brenda do razvoja funkcionalne i korisnički prijateljske web... read full review »
Filled under: Websites Location: Bosnia
Rent a car Banja Luka - Expres
Webdizajn-s March 31, 2023
EXPRES RENT A CAR IZNAJMLJIVANJE VOZILA Da li vam je potrebno da brzo i krajnje jednostavno rentirate automobil? Rent a car Expres Vam nudi širok izbor udobnih i bezbjednih vozila koje možete iznajmiti na dve lokacije. Vozilo možete preuzeti na Aerodromu Mahovljani u Laktašima ili na adresi naše poslovnice. Kod nas možete pronaći vozilo koje Vam najviše odgovara. Svi naši automobili su prošli sve servisne provjere. REZERVIŠITE VAŠE RENT A CAR VOZILO KOD RENT A CAR EXPRES - BANJA LUKA Expres Renta car Banja Luka ima odličan odnos cijene i... read full review »
Filled under: Automotive Location: Bosnia
Web dizajn i graficki dizajn
Webdizajn-s March 31, 2023
Uvijek sam bio impresioniran sposobnošću grafičkih dizajnera da pretvore svoju viziju u stvarnost. U svojim radovima, dizajneri koriste različite tehnike i alate kako bi postigli određeni estetski izgled i izrazili ideju koju žele prenijeti. Kada govorimo o ocjenjivanju grafičkog dizajna, mislim da je najvažnija stvar kreativnost. Dobar dizajn treba biti vizualno privlačan i originalan, a istovremeno odgovarati potrebama klijenta. Dizajner mora biti u stanju razumjeti želje i potrebe klijenta te ih pretvoriti u kreativno rješenje koje će... read full review »
Filled under: Websites Location: Bosnia
Dr Cavic
Webdizajn-s March 31, 2023
STOMATOLOGIJA DR ČAVIĆ Stomatološka ordinacija „Dr Čavić“ je sa Vama od 2006. godine i od tada smo posvećeni zdravlju Vaših zuba i Vašem osmijehu. Naš stručni tim, vrhunski kvalitet usluge i moderno uređen ambijent, dali su najbolje rezultate u radu sa pacijentima, koji nam konstantno ukazuju povjerenje, a na koje mi odgovaramo predanim timskim radom i velikom posvećenošću svakom pacijentu. read full review »
Filled under: Other Location: Bosnia

RECENTLY UPDATED REVIEWS

Harting Simkins & Ryan
Cash For Cars Dallas
MY AZ LAWYERS LEGAL SERVICES IN AVONDALE
f3mp3
Australian Water Technologies
Innovate Criminal Defense Lawyers
Rocky Mountain Tree Service, LLC
Paycom Detroit

REQUESTED REVIEWS

REVIEWS BY CATEGORY